Bescal
De Greef

Bezoek- en postadres:

Stichting BESCAL
Ruishornlaan 21
2162 VW LISSE


Contact:

Bedrijfsbureau BESCAL

maandag t/m vrijdag

van 9:00 tot 17:00 uur

 

T 0252-865091

info@bescal.nl

 

Het bedrijfsbureau is gesloten op nationale feestdagen

 

Calamiteiten:

Bij calamiteiten buiten kantooruren kunt u bellen naar 06-81922870.

 

Social media:

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die bij BESCAL worden georganiseerd? Volg ons! 

FacebookTwitter
Home » De Greef

De Greef


  


De Greef is een vernieuwd! Voorheen stond het gebouw bekend als jongerencentrum Magnifiosi. Nu is de locatie met nieuwe kleuren, verlichting en meubilair voor iedere doelgroep geschikt. Van een gezellig diner met muzikale begeleiding tot groep 8 feest. Waar De Greef het meeste voor wordt ingezet, zijn borrels en verjaardagen in de barruimte. Hier bieden wij een aantrekkelijk all-in arrangement voor aan.

 

Capaciteit: 10 tot 350 personen

  • Barruimte met foyer die kan worden ingericht met statafels, zitjes en/of een dansruimte
  • Zaal met verhoogd podium, uitgerust met projectiescherm en licht- en geluidsaparatuur
  • Oefenruimte voor bands, zelfstandig toegankelijk. Hier wordt tevens muziekles gegeven.
  • Jongerenruimte met bar en game-hoek
  • Kantoorruimten Bescal, Computertrefpunt en Jongerenwerk Lisse

Onderstaand per zaal meer informatie: 

 

 

Zaal: 
De zaal is bereikbaar vanuit de barruimte en voorzien van een verhoogd podium. De zaal is uitgerust met mengtafels voor licht en geluid, speakers, podiumspots, microfoons en beamer met projectiescherm.


De ruimte biedt plaats aan maximaal 200 personen en bij een opstelling met tafels en stoelen aan maximaal 80 personen.


 

 

 

Barruimte:
De barruimte is uitermate geschikt voor een borrel of feest voor 25 tot 70 personen. Voor grotere groepen kan de grote zaal bij de barruimte worden betrokken door grote deuren te openen. Meestal wordt de barruimte ingericht met een zitgedeelte, statafels en een dansgedeelte. Dit is geheel naar uw eigen wens.


Bekijk ook eens het aantrekkelijke borrel arrangement dat wij aanbieden in de barruime van De Greef in het document onderaan de pagina. 

 

 

Oefenruimte:  

 

 
De oefenruimte is zowel binnendoor als vanuit een aparte zij ingang bereikbaar. Hierdoor kunnen bands zelfstandig van de ruimte gebruik maken, met een eigen alarmcode en sleutel.

De ruimte heeft een oppervlakte van 54 m² en is voorzien van een mengtafel, versterker, speakers, drumstel, microfoonstandaards, lessenaar.

   

 

 

Computerruimte/garderobe:

De computerruimte wordt per september 2016 structureel ingezet als Computertrefpunt voor senioren. Stichting De Paraplu biedt deze diensten aan.
In het geval van grote feesten in De Greef kan deze ruimte worden gebruikt als garderobe. Verrijdbare garderoberekken worden dan in deze bewaakte ruimte geplaatst.

 

 

 

Jongerenruimte:  
 

 De jongerenruimte wordt per januari 2016 structureel ingezet als 'huiskamer' van Jongerenwerk Lisse, dat valt onder Welzijnskwartier.

De jongerenruimte heeft een oppervlakte van 82 m² en bevat een bar, een gezellige zithoek en een game-hoek.

 

 

 

 

 

 

 

 


Buiten:

Vanuit de bar is er een deur naar het terras met uitzicht op het water. Tevens is daar een grasveld met bomen en is de skatebaan zichtbaar. Sinds 2015 heeft De Greef een terrasvergunning.

Dit biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld een buitenborrel of receptie, picknick of barbecue. Tevens is het een heerlijke toevoeging op het gebruik van de zaal en de bar bij een groot feest.

 

 


Bezoekadres:
De Greef
Ruishornlaan 21
2162 VW LISSE

De Greef is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het naastgelegen parkeerterrein biedt voldoende gratis parkeerplaatsen.

 

Facebook De Greef

Instagram De Greef


Routebeschrijving

 

Sfeerimpressie alle locaties

 

trefwoorden: zaal, zalen, verhuur, huren, huur, zaaltje, zalenverhuur, zaalverhuur, zalencentrum, locatie, feest, feestlocatie, feestzaal, DJ, podium, poppodium, live, optreden, band, muziek, dance, rock, pop, show, cultureel centrum, activiteitencenturm, jongerencentrum, bar, loungebar, verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest, barbecue, BBQ, picknick, buiten, terras, schoolfeest, klassenfeest, oefenruimte, gitaarles, lisse, skatebaan, trouwfeest, trouwlocatie, huwelijksfeest, bruiloft, borrel